• 09371198576
  • payanyar@gmail.com
بروز رسانی قیمت‌ها: مهر 1403
ورود  \/ 
x
x
x
ثبت  \/ 
x

تضمین کیفیت محصولات

------------------------------

تضمین کیفیت تمامی محصولات

ضمانت هفت روزه برای تمامی محصولات

تضمین بازگشت وجه در صورت عدم رضایت

پشتیبانی و پاسخگویی 24 ساعته

------------------------------

پشتیبانی 24 ساعته

خدمات پشتیبانی آنلاین و تلفنی

پشتیبانی حضوری با تعیین وقت قبلی

برگزاری کلاس‌های آموزشی و توجیهی

------------------------------

ارائه کلاس‌های آموزشی

برگزاری کلاس‌های توجیهی محصولات

تضمین بازگشت وجه در صورت عدم رضایت

رشته مهندسی صنایع بااستفاده از علوم مهندسی بهره وری بهتر از سیستم ها را بررسی می کند. در این رشته مهندسان توسعه و پیشرفت سیستمها(انسان – اطلاعات – تجهیزات – انرژی)را مورد مطالعه قرار می دهند. به عبارتی دیگر مهندسان صنایع به صرفه جویی در زمان و پول و همچنیین انرژی در پروژه ها می پردازند. به عنوان مثال مهندسین صنایع تلاش می کنند تا راههای جدید و بهتری برای جلوگیری از اتلاف مواد در ساخت و کاربرد ماشین آلات بیابند. این رشته فقط مرتبط با صنعت نیست بلکه با بخشهای تجاری, خدماتی مدیریت و بهبود بهره وری ارتباط دارد.رشته مهندسی صنایع گرایشهای متفاوتی دارد نظیر گرایش مکانیک در طراحی جامدات, حرارت و سیالات, گرایش مکانیک در ساخت و تولید و گرایش مهندسی دریا. دانشجویان این رشته در گرایش جامدات طراحی و تولید ماشین آلات در کارخانجات را می آموزند. در بخش گرایش حرارت و سیالات به مطالعه درمورد محاسبه انرژی مولدهای حرارتی, نیروگاههای آبی, موتورهای احتراقی و ... می پردازند. در بخش گرایش ساخت و تولید به مطالعه درباره ساخت و تولید ماشین آلات صنعتی می پردازند. گرایش مهندسی دریا یا کشتی سازی به طراحی و استحکام بدنه, مسایل مسیریابی کشتی و مسایل دریایی دیگر می پردازند. به طور کلی مهندس صنایع باید به سنجش چگونگی تولید محصولات, توسعه سیستمهای مدیریتی, ایجاد روشهای جدید کنترل کیفیت و کاهش هزینه ها و تحلیل و بررسی مشخصات فنی و تولید کارها بپردازد.
به دلیل وجود زمینه های مختلف کاری این رشته, یک مهندس صنایع می تواند به راحتی وارد بازار کار شود. زمینه هایی از قبیل طراحی و ساخت ماشین آلاتی مثل تجهیزات پزشکی و لوازم خانگی, طراحی و ساخت تجهیزات نیروگاههای فسیلی, اتمی, خورشیدی و بادی, ساخت و طراحی تجهیزات حرارتی مثل بالابرها و سیستم های حمل و نقل, ساخت رباتها, تجهیزات دفاعی مثل تانک و ....
از آنجایی که این رشته گستردگی و زمینه های بسیاری دارد, انتخاب موضوع پایان نامه (رساله ) و به طور کلی نگارش آن را برای دانشجویان دشوار کرده است. به همین منظور استفاده از مشاورین و متخصصین مجرب برای انجام پایان نامه بهترین کار است تا بزرگترین انتخاب علمی زندگی خود را به شکلی حرفه ای داشته باشید. شما می توانید ابتدا چند نمونه از پایان نامه های موجود در کتابخانه ها را مطالعه کنید تا با نحوه نگارش رساله آشنا شوید. نمونه هایی از موضوعات پایان نامه ارشد یا رساله رشته مهندسی صنایع را در زیر می توانید مشاهده کنید :
_ مقایسه داده های ساخت یافته و بدون ساخت در تجزیه و تحلیل صنعتی
_مطالعه تجربی بر SCM  موتورهای شبیه سازی
_بهینه سازی اندازه و فضای خازنها بااستفاده از الگوریتم Matlab
_استفاده از مواد جاذب برای برداشتن زینک از آبهای فاضلابی